Čuda od dece


ISBN:
978-86-531-0252-4
pismo:
ćirilica
strana:
192
format:
21 cm
.
teaser-text:

U svojim pozorišnim tekstovima, Jasmina Senić se na jedinstven i duhovit način osvrće na uvek aktuelne teme roditeljstva, ljubavi među tinejdžerima, prijateljstva i razočaranja

povez:
broš

U svojim pozorišnim tekstovima, Jasmina Senić se na jedinstven i duhovit način osvrće na uvek aktuelne teme roditeljstva, ljubavi među tinejdžerima, prijateljstva i razočaranja, sve to u svakodnevnim i svima poznatim situacijama, tragajući za rešenjima i dajući nam teme za razmišljanje o svojim postupcima ili postupcima naših bližnjih. Pored toga, u nekim tekstovima su istorijski događaji prikazani na veoma interesantan i svima razumljiv način. Korisno, poučno, veoma zanimljivo!

Ana Borković, psiholog

Priče Jasmine Senić same sobom predstavljaju ono sto opisuju kao autentičnu vrednost, nastalu spajanjem tradicionalnih i modernih vrednosnih modela. Napisane u formi prihvatljivoj današnjoj deci, koja u sebi kao školjka biser čuva arhaičnu neprolaznost bajke, njene nam priče donose male junake koji balansiraju između sveta kompjutera i sveta mašte i sna, a u tome im pomažu sirene ritmičarke, delfini koji govore, leteći automobili, patuljci glumci i modni kreatori, neprilagođeni prinčevi i princeze... Svi su oni osobeni most između savremenog i nekadašnjeg dečijeg sveta, jer su oba detetu potrebna. Priče su napisane jednostavno, toplo i slikovito, i kao da nam poručuju da „nađemo i čuvamo svog svica". Uživajte u njima i toplini koju nose.

Dragana Spasojević,
pedagog, pedagoški savetnik

List Price: 550.00 din.
Price: 440.00 din.