Neozbiljno / Preozbiljno


ISBN:
978-86-531-0200-5
pismo:
ćirilica
strana:
72
format:
20 cm
teaser-text:

Oprez, ova knjiga može da bude opasna po konzervativce. Za ljude bez predrasuda ova knjiga može da bude inspiracija, otelotvorenje. U redu, preterujem, ovo su ionako reči jedne 13-godišnje balavice koja nije prihvaćena u društvu.

povez:
broš

Oprez, ova knjiga može da bude opasna po konzervativce. Za ljude bez predrasuda ova knjiga može da bude inspiracija, otelotvorenje. U redu, preterujem, ovo su ionako reči jedne 13-godišnje balavice koja nije prihvaćena u društvu. Nema veze, svet je mnogo lepši ako ga gledaš izvan kutije. Ta prava linija, koju nikada neću moći ni želeti da pratim, ionako nije za mene. Ja ću naći svoj put. Možda će mi biti teško, možda ću morati da koračam sama, ali nikada neću prestati da se borim za ono u šta verujem. Vaš put je vaš put. Vaša priča nije još ispričana. Slušajte svoje srce, ono vas zna najbolje.

____________________________________________________________________

Jana Ševkušić rođena je 2002. godine u Užicu, od oca Vladimira i majke Jelene. Prvih sedam razreda osnovne škole pohađala je na Zlatiboru u Osnovnoj školi ,,Dimitrije Tucović’’, a sada je učenica osmog razreda ,,Prve osnovne škole kralja Petra II’’ u Užicu.

List Price: 400.00 din.
Price: 320.00 din.