Devedesete danas


ISBN:
978-86-7558-710-1
pismo:
ćirilica
strana:
307
format:
A5
teaser-text:

Pod evroreformskom vladom se ubrzano obnavljaju “strašne devedesete”.Mi smo , po zamahu krize , sada negde tek u 1992.godini, tako da je 1993. ono što nam predstoji

povez:
broš

Pod evroreformskom vladom se ubrzano obnavljaju “strašne devedesete”.Mi smo , po zamahu krize , sada negde tek u 1992.godini, tako da je 1993. ono što nam predstoji.(Slobodan Antonić)

U čitavoj deceniji devedesetih, američki stav bio je presudan i konstantno nenaklonjen jugoslovenskim i srpskim interesima, a Bejker je nametnu Mesića za predsednika SFRJ. (Momir Bulatović)

Fransoa Miteran mi je krajem 1991. rekao: “Ako Slovenija i Hrvatska odluče da izađu iz Jugoslavije, mi tu ništa ne možemo”.Francuskoj je bio važnij i odnos prema Nemačkoj, nego prema Srbiji i Jugoslaviji. (Borisav Jović)

Vrh SPS i predsednik Milošević učinili su niz Katastofalnih grešaka:tolerisano je stvaranje sloja ratnih bogataša, data im je politička moć preko tobože leve partije supruge predsednika Miloševića, razvila se nepodnošljiva korupcija, zavedena je blokada RS i prihvaćen ultimatum Ahtisarija i povučena vojska sa Kosova. (akademik Mihailo Marković)

Šestooktobrašima-jakobincima ništa ne znači ni to što “osmi putnik” velikih sila ne samo da nije ostao u devedesetim, nego je “preživeo” i atentat na Đinđića. (Đuro Biblija)

List Price: 0.00 din.
Price: 0.00 din.