Roman

Rezervisano

Dokle jedan veliki rezervisani autobus može da te odvede? Dalje nego što umišljena filozofija može i da sanja. Maršruta koju je Alešandre Ribejro zacrtao u svom prvom romanu pripoveda život Žoaa Viktora, dečaka sa favele, kože boje možda... (detaljnije)
cena:
1112.00 din.

Lutajuća dama

Uvodni roman možda i ključne trilogije (“Rasa”) španskog klasika Pija Barohe, Lutajuća dama, polazi od stvarnog događaja, anarhističkog atentata na kralja Alfonsa XIII i kraljicu Viktoriju u Madridu 1906... (detaljnije)
cena:
660.00 din.

Služiteljka

Ovo je roman o jednom živahnom liku u današnjici koji naprosto izleće iz stranica ovog romana. Uz vetar nade ponovo otkrivamo Istanbul u novom ruhu današnjice.... (detaljnije)
cena:
632.00 din.

Stari grad

U romanu Stari grad Ljubisavljević evocira kulturno-socijalnu sliku Beograda iz šezdesetih godina prošlog veka... (detaljnije)
cena:
704.00 din.

Boemove kćeri i ostale priče

Duhovito, radoznalo, emotivno i pomalo filozofski, Snežana Dabović, autorka knjige „Boemove kćeri“ vodi nas kroz veoma zanimljiv roman o ženi... (detaljnije)
cena:
1112.00 din.

Autobiografija generala Franka

I posle više od 80 godina od svog završetka, kod nas je Španski građanski rat, u kojem su se borili brojni srpski i jugoslovenski komunisti, poznat jedino u osnovnim crtama... (detaljnije)
cena:
1584.00 din.

Mračna strana stakla

„Mračna strana stakla“ je jedan nekonvencionalan roman sa neljudskim bićima koji se bavi suštinskim ljudskim pitanjima smisla i svrhe... (detaljnije)
cena:
792.00 din.

Blank

"Blank“ was written on the persuasion of Angelina Jolie and Brad Pitt as possible material for a feature film. Fedja crossed the way from a sniper in special units in the Bosnian war, a homeless man and a heroin addict in peace, all the way to the spotlight of a Hollywood "A" production - and it is all in this book... (detaljnije)
cena:
1584.00 din.