Dečji svet

Dečije carstvo : priče za decu

Uverljivim opisima, od mišije rupe preko sela i grada, pa sve do visina do kojih samo soko može dopreti... (detaljnije)
cena:
1760.00 din.

Drhtavci. 1, Najstrašnije stvari

Dečja neverovatna mašta stvara slatka čudovišta. Da li se pristojno ponašaju čudovišta koja sebe nazivaju Drhtavcima? Naravno da ne!... (detaljnije)
cena:
704.00 din.

Princeza / Čudovište

Princeza / Čudovište, dve priče u istoj knjizi čitaju se samostalno, sa zajedničkim raspletom u sredini. U njoj pratimo odluku devojčice Varje, koja jednog lepog dana u vrtiću... (detaljnije)
cena:
792.00 din.

Sarita buntovnica : želi da postane astronaut

Sarita je veoma radoznala i odlučna devojčica koja voli da otkriva nove stvari. Ona jednostavno ne voli da joj se govori šta devojčice mogu a šta ne. ... (detaljnije)
cena:
500.00 din.

Đoletove avanture 2

Knjiga Đoletove avanture 2 zbirka je priča za decu zanimljivih naslova: „Poglavica", „Konkurs za radno mesto Indijanca u plemenu", „Bubofob", „Kinezi"... ... (detaljnije)
cena:
799.00 din.

Jedan pogled kroz dvogled

Ovu zbirku pesama posvećujem deci i svima onima koji istinski uživaju u dečjoj igri, smehu i nesputanoj radosti njihovoj.... (detaljnije)
cena:
220.00 din.

Đoletove avanture

Narator ovih priča je jorki Đole, psić čije avanture već uveliko prati više desetina hiljada ljudi na internetu. Đole je okružen ljubavlju, nestašan, vragolast, pametan i duhovit; svet oko sebe posmatra maštom i neposrednošću deteta... (detaljnije)
cena:
312.00 din.

San Jovi mrak sovi

Ovo je knjigа kojа govori o detetu i njegovoj osnovnoj potrebi dа bude voljeno, dа rаste uz igru, dа upoznаje svet i život nа detetu primeren nаčin. Zаto mu je pesnik svu svoju ljubаv pružio.... (detaljnije)
cena:
468.00 din.

Još novija smešna knjiga

Posle velikog interesovanja koje je izazvala NOVA SMEŠNA KNjIGA, izbor iz stvaralaštva 13 dobitnika nagrade Festivala humora za decu u Lazarevcu – Zlatnog Gaše... (detaljnije)
Rasprodato