Ezoterija

Vim Hof metoda : aktivirajte vaš pun ljudski potencijal

Ovaj metod je vrlo jednostavan, vrlo pristupačan i nauka ga podržava. Svako to može, a nema predrasuda, već samo prihvatanje. Samo sloboda.... (detaljnije)
cena:
1056.00 din.

Ostani kod kuće i kreni

Naslov ove knjige OSTANI KOD KUĆE ... I KRENI! ukazuje na značaj kretanja naše pažnje u svoju podsvest. Dr Svetlana Goga Kostić daje vrlo jasna i praktična uputstva kako da razumemo aktivnosti naše podsvesti i time dođemo do isceljenja od patnje... (detaljnije)
cena:
396.00 din.

Čudesna pitanjca : izađi iz automatiz(a)ma i uđi u život koji voliš

Na “Čudesna pitanjca” nećeš dobiti odgovore u knjizi, zato što se odgovori nalaze u tebi i put koji vodi do tih saznanja, je Čudesna moć koju imaju ova pitanja... (detaljnije)
cena:
948.00 din.

Uspeh sada

Većina ljudi ceo život provede kao putnik koji je ušao u prvi autobus koji se pojavio na stanici i ne pogledavši koje je krajnje odredište tog autobusa... (detaljnije)
cena:
640.00 din.

Miris večnosti : nova paradigma slobode

Ovo delo – koje ne treba samo pročitati već i doživeti, biće ogromna podrška, dar ili blagoslov svakom ko želi da postane vizionar svog života, prevazilazeći ograničen trodimen­zionalan pogled na svet.... (detaljnije)
cena:
960.00 din.

Kristalna deca : priručnik za brigu o najnovijoj generaciji osetljive i psihički obdarene dece

Kristalna deca mogu biti manji izazov za roditelje jer mogu biti veoma zahtevna deca, zbunjeni, slabog zdravlja i često sa visokom pažnjom koja se obično manifestuje u školskom uzrastu... (detaljnije)
cena:
400.00 din.

Anđeli u srcu

Vanja Savić je tragalac za univerzalnom istinom više od dvadeset godina. U procesu pronalaženja sebe i svog unutrašnjeg bića, ona je otkrila svrhu... (detaljnije)
cena:
800.00 din.

Tvoja nova šansa : kako živeti svoje vrline

Dragana Stojić je trener za lični rast i razvoj sa licencom jednog od najprestižnijih svetskih programa. Autor je knjige Kreiranje Radosti i koautor knjige Tajna lične transformacije, u kojima čitaoci mogu pronaći svoju ličnu snagu za rešavanje različitih životnih situacija i postizanje ličnog mira... (detaljnije)
cena:
792.00 din.

Razgovor s biljkama

U ovoj knjizi postoje razmišljanja i istraživanja o biljnom svetu koja može svako da razume i primeni. ... (detaljnije)
cena:
440.00 din.

Vaspitavanje i ishrana Indigo dece

Indigo deca su pametna, intuitivna, jake volje i ponekad sklona samouništavanju. Veoma često dobijaju (pogrešnu) dijagnozu poremećaja smanjenja pažnje (ADD) ili hiperaktivnosti (ADHD), samo zato što ne žele da se povinuju utvrđenim pravilima u školi i kod kuće... (detaljnije)
cena:
768.00 din.