Sport

Fudbal na nizbrdici

Knjiga Fudbal na nizbrdici sastavljena je iz tekstova objavljivanih na stranicama sportske rubrike visokotiražne i ugledne „Politike Ekspres”. Tekstovi predstavljaju odraz vremena u kome su nastali, ali i poglede autora na događaje u najpopularnijem sportu kod nas i u svetu... (detaljnije)
cena:
872.00 din.

Sportski koktel

Šestocifren broj čitalaca „Politike Ekspres” je iz nedelje u nedelju, na jednoj od četiri sportske strane ovog lista, čekao provereni Koktel od sedamnaest sastojaka, sportskih disciplina: najzanimljivije vesti do kojih je na samo njemu znane načine dolazio ovaj dugogodišnji sportski i spoljnopolitički novinar, šahista i fudbalski trener... (detaljnije)
cena:
704.00 din.

Ples na svili : elementi i koreografija : priručnik o vazdušnoj svili

„Ples na svili" je knjiga koja objašnjava istoriju i razvoj ove discipline, uključujući kombinaciju plesa, sporta, fitnesa i umetničku koreografiju. Knjiga prikazuje anatomiju i mišiće tela koje koristimo zajedno sa vežbama snage i pripremu tela bitnu za početak treninga... (detaljnije)
cena:
1592.00 din.

Magični svet dečjeg šaha : priručnik za sve koji žele da predstave deci šah

Već sam naziv knjige, Magični svet dečjeg šaha, govori o dve ljubavi autora, ljubavi prema deci i šahu... (detaljnije)
cena:
880.00 din.

Sport u službi socijalizma: Jugoslovensko iskustvo 1945-1953

U socijalističkoj Jugoslaviji sport je zauzimao jednu od krucijalnih pozicija. Značaj tog fenomena Nikola Mijatov sagledava na različitim aspektima... (detaljnije)
cena:
1584.00 din.

Karakteristike fudbalske igre : vežbe i igre : prilozi za predavanje

Ova publikacija predstavlja, prvenstveno, trenerski priručnik koji je namenjen fudbalskim trenerima, igračima, navijačima, novinarima i svima koji vole fudbal... (detaljnije)
cena:
1200.00 din.